Tien Stappen Om Een Verborgen Schimmelplaag Te Vinden | Doorslaand vocht laten behandelen
15404
post-template-default,single,single-post,postid-15404,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-14.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Tien Stappen Om Een Verborgen Schimmelplaag Te Vinden

verborgen

Tien Stappen Om Een Verborgen Schimmelplaag Te Vinden

Vaak zijn schimmelinfectieproblemen verborgen in de bouwmaterialen van een huis, condominium, appartement, kantoor of commercieel gebouw. Om verborgen schimmelproblemen te vinden, gebruikt u de volgende schimmelonderzoeksstappen, volgens de internationale matrijsexpert Phillip Fry, auteur van het e-book Doe-het-beste-zelf schimmelinspectie, testen, sanering en preventie.

1. Gebruik doe-het-zelf matrijstestsets van een grote hardware- of woningverbeteringswinkel om de lucht in elke kamer, zolder, kelder, kruipruimte en garage te testen en om een ​​schimmelcontroletest buiten te doen. Als zelfobservatie van de resultaten van de schimmeltestgroei of schimmellaboratoriumanalyse een hogere groei dan schimmelgroei in een bepaalde ruimte of gebied laat zien, moet u zich concentreren op uw diepgaande schimmelonderzoek in dergelijke gebieden.

2. Gebruik doe-het-zelf matrijstestkits om de luchtstroom uit elk verwarmings- / koelkanaalregister te testen. Als zelfobservatie van de resultaten van de schimmeltestgroei of schimmellaboratoriumanalyse hoger is dan de schimmelgroei in een bepaalde kanaalluchtstroomtest, moet u dat kanaal of die kanalen en de verwarmings- / koelapparatuur inspecteren op mogelijke schimmelinfectie daarin.

testing

3. Gebruik DampProtectT-, WallProtectT- en DryRotT-sensoren om verhoogde vocht- en droge rotgebieden verborgen in plafonds, muren en vloeren te vinden, omdat de aanwezigheid van verhoogde interne vochtigheid en droge rot in bouwmaterialen het waarschijnlijk maakt dat er ook verhoogde niveaus van verborgen schimmelgroei daarin.

4. Gebruik een verborgen vochtmeter om de volledige oppervlakken van alle muren, plafonds en vloeren te scannen op verhoogde niveaus van vocht, wat de interne schimmelgroei zou vergemakkelijken.

5. In plafonds en wanden van gipsplaten, knip en verwijder talloze, wijdverspreide gipsplaten van één bij één inch. Onderzoek elk plafond of muurmonstervierkant op schimmelgroei in het gipsplaatmateriaal en aan de achterkant (intern plafond of wandgebied). Gebruik een zaklamp om in de gaten te kijken voor schimmelgroei. Snuif het interne plafond of de muurlucht op voor de mogelijke geur van schimmel. Trek luchtmonsters uit elk gat met een ventilator die interne lucht op het kleverige oppervlak van een matrijstestkit blaast.

om vocht te vinden

6. Verwijder de laden van alle keuken- en badkamerkasten en van alle meubels met laden om de binnenkant van de kasten te onderzoeken, evenals de bodem en achterkant van elke lade, op verborgen schimmelplaag.

7. Verwijder keuken- en badkamerkasten in hun geheel om mogelijke schimmelgroei aan de onderkant en achterkant van de kasten te onderzoeken, evenals op en in de muur achter de kasten en de vloer onder de kasten.

8. Gebruik een digitale hygrometer (ongeveer $ 30 van een grote hardware- of woningverbeteringswinkel) om het vochtigheidsniveau van elke kamer, zolder, kruipruimte, kelder en garage te controleren. Als een kamer of gebied een binnenvochtigheid van meer dan 60% heeft, is er waarschijnlijk ergens in zo’n kamer of gebied verborgen schimmelgroei. Vind het door zorgvuldige visuele inspectie en door gebruik te maken van de andere top tien schimmelonderzoekstips in deze lijst met verborgen vormen.

identificeren

9. Onderzoek alle sanitair, keukenarmaturen, wasgoed en alle watertoevoer- en rioolleidingen op tekenen van lekken, die, indien aanwezig, waarschijnlijk wijzen op de aanwezigheid van schimmelgroei in aangrenzende natte bouwmaterialen. Inspecteer muren en plafonds op watervlekken, uitzakken en zachte gebieden.

10. Trek op zolder de isolatie omhoog om te controleren op verborgen schimmelgroei.